Reprezentanta Poloniei la Eurovision, Blanka, regretă că nu poate ajunge în Republica Moldova. Anularea zborului i-a dat peste cap participarea în Finala Națională de la Chișinău

Câștigătoarea etapei naționale Eurovision Song Contest 2023 din Polonia, Blanka, nu poate veni în Republica Moldova pentru a evolua în Finala Națională de la Chișinău. Anularea zborurilor de către Compania Air Moldova i-a dat peste cap călătoria în Republica Moldova.

„Am verificat toate opțiunile. (…) Biletele nu sunt disponibile duminica sau luni la LOT. Air Moldovia a anulat toate zborurile către Varșovia în aceste zile – așa că nu există nicio opțiune. Îmi pare rău pentru asta. A fost foarte important pentru noi să o facem. Știu cât de mult am muncit pentru ca acest lucru să se întâmple… dar vezi, nu este vina noastră. COMPANII AERIENE. Îmi pare foarte rău pentru asta!”, a scris Blanka într-un mesaj adresat organizatorilor etapei naționale de la Chișinău.

În Finala Națională de la Chișinău, Blanka urma să cânte piesa cu care va urca în scena de la Liverpool. „Solo” a devenit un hit la posturile de radio poloneze, cucerind și inimile melomanilor din Bulgaria, Serbia, Lituania și Letonia. „Solo” are deja peste douăsprezece milioane de vizualizări pe Youtube.