Drag

Confidențialitate voting

SECȚIUNEA 4 - CONFIDENȚIALITATEA PRIVIND TELEVOTINGUL CONCURSULUI EUROVISION 2024

Fiecare Radiodifuzor participant care implementează Televotingul în țara sa, va traduce integral următorul text în limba de stat și il va publica pe site-ul web, unde poate fi ușor accesat de telespectatorilor, de asemenea va completa formularul B-2 anexat înainte de a-l returna Partenerului de vot până la 19 aprilie 2024: [email protected]

Următoarele informații au scopul de a Vă oferi, în calitate de participant (denumit în continuare "Dumneavoastră") la concursul Eurovision Song Contest 2024 ("ESC") prin televoting ("Televoting"), o imagine de ansamblu a datelor cu caracter personal pe care le colectăm și le prelucrăm atunci când votați prin apel, dar si despre drepturile Dumneavoastră în temeiul legislației privind protecția datelor. În calitate de verificatori comuni, Noi
Uniunea Europeană de Radiodifuziune - Union Européenne de Radio Télévision, L'Ancienne-Route 17A, 1218 Le Grand Saconnex, Geneva, Elveția, (denumită în continuare "EBU").
si
[IP Compania Teleradio-Moldova, str.Miorița 1, Chișinău, Republica Moldova], care acționează în calitate de Radiodifuzor participant pentru [Moldova] la ESC 2024, precum și ceilalți Radiodifuzori participanți care iau parte la ESC 2024 (a căror listă este inclusă la sfârșitul prezentei Notificări privind confidențialitatea).
și
Once Germany GmbH (cunoscută anterior sub numele de digame GmbH), Schanzenstrasse 38 D-51063 Köln, Germania (denumită în continuare "societate")
se angajează să vă protejeze datele cu caracter personal și să vă respecte confidențialitatea în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor, în special Regulamentul general privind protecția datelor al UE 2016/679 (GDPR) și Legea federală germană privind protecția datelor (BDSG). Nu vom prelucra datele Dumneavoastră cu caracter personal în alte scopuri decât cele stabilite mai jos.
EBU, radiodifuzorii participanți și societatea au încheiat un acord specific și separat privind verificatorii comuni în temeiul articolului 26 din RGPD, al cărui conținut cheie este disponibil la cerere la sediul UERT sau al societății.

Ce categorii de date cu caracter personal sunt prelucrate?

Vom prelucra numai datele cu caracter personal pe care le primim atunci când vă exprimați votul fie prin apel telefonic, fie prin SMS (fie că este trimis direct sau prin intermediul aplicației ESC App), utilizând conexiunile furnizate de furnizorul dvs. de telefonie fixă sau mobilă sau de furnizorul de servicii de plată.
Atunci când facem acest lucru, vom colecta de la dumneavoastră - în funcție de țara dumneavoastră de origine - următoarele categorii de date, dacă este cazul:
- Numărul dvs. de telefon mobil (MSISDN - Mobile Station Integrated Services Digital Network Number) sau numărul de telefon fix (CLI - Caller Line Identification);
- data și ora la care ați participat la Televoting;
- numărul melodiei pentru care ați votat;
- numele furnizorului dumneavoastră de telefonie fixă sau mobilă;
- tipul de contract cu furnizorul de rețea pe care îl aveți (preplătit, contract);
- metoda de plată care a fost aleasă.

Care sunt scopurile prelucrării și care este temeiul juridic pentru aceasta?

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului nostru legitim (art. 6 alin. 1 (f) GDPR)
- calcularea și generarea rezultatelor valide și oficiale ale ESC pe baza voturilor exprimate de public (inclusiv de dumneavoastră) pentru a genera rezultatele oficiale care stabilesc clasamentul melodiilor înscrise în ESC și câștigătorul acestora;
- generarea de statistici agregate privind votul în cadrul CES;
- publicarea de rezultate/voturi agregate și anonime.

Cine va avea acces la datele dumneavoastră personale?

Pentru a participa la Televoting, utilizați un serviciu de telecomunicații facilitat de operatorul național de telecomunicații și/sau de agregatorul dvs. național, care poate transmite o parte sau toate datele dvs. personale către Societate pentru a permite calcularea unui rezultat de audiență valabil.
În cadrul Companiei, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi puse la dispoziția departamentelor care au nevoie de ele pentru a îndeplini obligațiile contractuale și legale ale Companiei. Furnizorii de servicii și agenții indirecți care lucrează pentru Companie pot, de asemenea, să primească date cu caracter personal în astfel de scopuri, cu condiția ca aceștia să se angajeze să mențină, în special, confidențialitatea și integritatea. Astfel de destinatari ar putea fi, de exemplu, furnizorii de servicii IT sau de telecomunicații.
Nu va exista niciun transfer de date cu caracter personal către destinatari din afara companiei. În timp ce EBU este controlor comun cu radiodifuzorii participanți și cu Societatea în ceea ce privește televotingul, Societatea nu va transfera datele dumneavoastră personale către EBU și către radiodifuzorii participanți, care vor primi de la Societate doar rezultate anonime în scopurile enumerate mai sus. Doar rezultatele agregate și anonimizate vor fi publicate.

Datele cu caracter personal vor fi transferate către o țară terță sau către o organizație internațională?

Voturile exprimate în afara Germaniei vor fi transferate către compania din Germania pentru a le procesa și nu se va efectua niciun alt transfer. Compania nu va transfera date cu caracter personal către țări terțe din afara Spațiului Economic European, Elveția sau Regatul Unit.

Cât timp vor fi păstrate datele mele personale de către noi?

Compania va prelucra și stoca datele dumneavoastră cu caracter personal atât timp cât este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale și legale.
Odată ce datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale sau legale, acestea vor fi șterse în mod regulat, cu excepția cazului în care prelucrarea lor ulterioară - pentru o perioadă de timp determinată - este necesară în următoarele scopuri:
- îndeplinirea obligațiilor de depozitare legate de legislația comercială și fiscală;
- Codul comercial german (HGB), Codul fiscal (AO), Legea privind spălarea banilor (GwG). Aceste legi specifică, în general, perioade de stocare în scopuri de arhivare și documentare cuprinse între doi (2) și zece (10) ani.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Aveți dreptul de a avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal și de a solicita ca acestea să fie corectate în cazul în care sunt inexacte sau șterse în cazul în care nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate și prelucrate.
În unele cazuri, aveți dreptul de a solicita o restricție a prelucrării, portabilitatea datelor sau de a vă opune prelucrării. Orice consimțământ pe care îl acordați pentru prelucrarea datelor dvs. personale de către noi poate fi retras în orice moment. Vă rugăm să rețineți că retragerea consimțământului se va aplica numai pentru viitor. Prelucrarea care a avut loc înainte de retragerea consimțământului nu va fi afectată de aceasta.
Puteți să vă exercitați drepturile trimițând cererea prin poștă la adresa [email protected].
În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal constituie o încălcare a legii (legilor) privind protecția datelor, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru al Uniunii Europene în care vă aveți reședința obișnuită, locul de muncă sau locul în care a avut loc încălcarea.

Cum puteți contacta responsabilii noștri cu protecția datelor?

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Notificare privind confidențialitatea, vă puteți adresa:
Responsabilul cu protecția datelor al companiei la adresa [email protected]

Data intrării în vigoare și modificări

Prezenta Notificare privind confidențialitatea este în vigoare începând cu 19 aprilie 2024
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a schimba, modifica, adăuga sau elimina porțiuni din acest Aviz de confidențialitate în orice moment.
Lista radiodifuzorilor participanți la CES 2024

Nume Strada ZIP/Post al Code Orașul Țară/Regiune
Radiotelevisioni Shqiptar Rruga Ismail Qemali 11 1008 Tirana ALBANIA
Compania publică de televiziune din Armenia CJSC 26 G. Hovsepyan Str. 0047 Erevan ARMENIA
Serviciul Special de Radiodifuziune 14 Herbert Street NSW 2064 Artarmon AUSTRALIA
Oesterreichischer Rundfunk Hugo-Portisch-Gasse 1 1136 Vienna AUSTRIA
Ictimai 241 Sharifzadeh 1012 Baku AZERBAIJAN
Radio-Télévision Belge de la Comunitatea franceză 52 Boulevard Auguste Reyers 1044 Brussels BELGIA
Hrvatska Radiotelevizija Prisavlje 3 10000 Zagreb CROAȚIA
Cyprus Broadcasting Corporation Rik Bulevardul 2120 Aglantzia 1397 Nicosia CIPRU
Ceska Televize Kavci Hory 14070 Praha 4 CEHIA
DR DR Byen, Emil Holms Kanal 20 0999 Copenhagen DANEMARCA
Eesti Rahvusringhaaling - Radiodifuziunea publică estoniană Gonsiori 27 15029 Tallinn ESTONIA
Oy Yleisradio Ab Radiokatu 5 24 Helsinki FINLANDA
France Télévisions 7, Esplanada Henri de Franța 75015 Paris Cedex 15 FRANȚA
Radiodifuzorul public georgian Strada M. Kostava nr. 68 0171 Tbilisi GEORGIA
Norddeutscher Rundfunk Rothenbaumchaussee 132-134 20149 Hamburg GERMANIA
Hellenic Broadcasting Corporation 432 Bulevardul Messogheion 15342 Agia Paraskevi, Athens GRECIA
Rikisutvarpid (Serviciile naționale de radiodifuziune din Islanda) Efstaleiti 1 150 Reykjavik ISLANDA
Raidio Telefis Eireann Donnybrook Dublin 4 Dublin IRLANDA
Societatea publică israeliană de radiodifuziune Kremenetsky 6 6789906 Tel Aviv ISRAEL
RAI Radiotelevisione Italiana S.p.A. Viale Mazzini 14 00195 Rome ITALIA
Latvijas Televizija Zakusalas Krastmala 3 1509 Riga LETONIA
Lietuvos Radijas Ir Televizija S. Konarskio st. 49 03123 Vilnius LITUANIA
RTL 3, boulevard Pierre Frieden L-1543 Kirchberg LUXEMBURG
Servicii publice de radiodifuziune Ltd. 75 St Luke's Road PTA 1022 G'mangia MALTA
Teleradio-Moldova Strada Miorița, nr. 1 2028 Chișinău MOLDOVA
Nederlandse Publieke Omroep Bart de Graaffweg 2 1202 JJ Hilversum ȚĂRILE DE JOS
Norsk Rikskringkasting AS Areg RM 11 0340 Oslo NORVEGIA
Telewizja Polska SA Ul. J.P. Woronicza 17 00-999 Warszawa POLONIA
Radio e Televisao de Portugal Av Marechal Gomes da Costa 37 1849-030 Lisabona PORTUGALIA
San Marino RTV Viale J. F. Kennedy 13 47890 San Marino SAN MARINO
Radiotelevizija Srbije Takovska 10 11000 Belgrad SERBIA
Radiotelevizija Slovenija Kolodvorska, 2 1550 Ljubljana SLOVENIA
Radiotelevision Espanola Despacho 3/138. 3 Planta, Avenida Radioteleviziunea 4 28223 Pozuelo De Alarcon (Madrid) SPANIA
Sveriges Television Ab Oxenstiernsgatan 26- 34 10510 Stockholm SUEDIA
SRF Schweizer Radio und Fernsehen Fernsehstrasse 1-4 8052 Zurich ELVEȚIA
Joint Stock Company "Public Societatea de Radiodifuziune din Ucraina" 42, Yuriia Illienka str. 04119 Kiyv UCRAINA
BBC - British Broadcasting Corporation Camera 103, 16 Langham Street W1A 1AA Londra REGATUL UNIT

SECȚIUNEA 5 - ANUNȚ DE CONFIDENȚIALITATE PENTRU VOTUL ONLINE CU PLATĂ LA CONCURSUL EUROVISION 2024

Fiecare radiodifuzor participant care implementează votul online cu plată în țara sa va traduce în întregime următorul text în limba sa națională și va publica versiunea națională pe site-ul său web, unde poate fi ușor accesibil telespectatorilor, și va completa formularul B-2 anexat înainte de a-l returna partenerului de vot până la 19 aprilie 2024: [email protected]

Următoarele informații au scopul de a vă oferi, în calitate de alegător (denumit în continuare "Dumneavoastră", "Dumneavoastră") la Concursul Eurovision Song Contest (ESC) prin intermediul platformei de vot online cu plată disponibilă la esc.vote (denumită în continuare "Platforma de vot"), o imagine de ansamblu asupra datelor cu caracter personal pe care le colectăm și le prelucrăm în legătură cu Dumneavoastră atunci când votați online la ESC 2024, precum și asupra drepturilor Dumneavoastră în temeiul legislației privind protecția datelor.
În calitate de controlori comuni, Noi
Uniunea Europeană de Radiodifuziune - Union Européenne de Radio Télévision, L'Ancienne-Route 17A, 1218 Le Grand Saconnex, Geneva, Elveția (denumită în continuare "EBU").
Și
[IP Compania „Teleradio-Moldova”, str. Miorița 1, Chișinău, Moldova], care acționează în calitate de radiodifuzor participant pentru [inserați țara ] la ESC 2024 (denumit în continuare "radiodifuzorul național"), și ceilalți radiodifuzori participanți care iau parte la ESC 2024, a căror listă este inclusă la sfârșitul prezentei Notificări privind confidențialitatea.
Și
Once Germany GmbH (cunoscută anterior sub numele de digame GmbH), Schanzenstrasse 38 D-51063 Köln, Germania (denumit în continuare "operatorul de vot ESC").
se angajează să vă protejeze datele cu caracter personal și să vă respecte confidențialitatea în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor, în special Regulamentul general privind protecția datelor al UE 2016/679 (GDPR) și Legea federală germană privind protecția datelor (BDSG). Nu vom prelucra datele dvs. personale în alte scopuri decât cele stabilite mai jos.
EBU, radiodifuzorii participanți și operatorul de vot al CES au încheiat un acord specific și separat privind operatorii comuni în temeiul articolului 26 din RGPD, al cărui conținut cheie este disponibil la cerere la sediul UER sau al operatorului de vot al CES.

Ce categorii de date cu caracter personal sunt prelucrate?

Vom prelucra doar datele cu caracter personal pe care operatorul de vot al CES le primește atunci când vă exprimați votul online prin intermediul platformei de vot.
Atunci când face acest lucru, operatorul ESC Voting va colecta sau va avea acces la următoarele categorii de date de la dumneavoastră, dacă este cazul, în funcție de țara dumneavoastră de origine:
• Adresă IP
• Geolocalizarea IP
• Agent utilizator
• Metadate de vot
    - Ce melodii ați votat
    - Timestamp
• Date de plată
    - Detalii despre cardul de plată (numărul cardului, data de expirare a cardului, tipul de card, banca emitentă a cardului, detalii de autentificare 3D Secure).
    - Suma de plată
    - ID unic al metodei de plată
    - Amprenta digitală (identifică clienții care revin, poate lega plățile efectuate cu diferite carduri de plată)
    - Țara băncii emitente
    - Data și ora tranzacției
    - Metoda și originea plății care a fost aleasă
    - Adresa de e-mail
    - Numele.
Vă rugăm să rețineți că operatorul de votare ESC nu stochează datele dumneavoastră bancare sau detaliile cardului de plată, care sunt procesate exclusiv de către furnizorii de servicii de plată desemnați în calitate de controlor independent. Cu toate acestea, furnizorii de plăți pot oferi operatorului ESC Voting acces la datele dumneavoastră de plată (enumerate mai sus) pentru a ne permite să detectăm voturile frauduloase sau neeligibile sau să verificăm orice cerere de rambursare.

Care sunt scopurile prelucrării și care este temeiul juridic pentru aceasta?

Colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe baza executării unui contract (art. 6 alin. 1 (b) GDPR) și a interesului nostru legitim (art. 6 alin. 1 (f) GDPR) în scopurile ("Scopuri"):
- calcularea și generarea rezultatelor valide și oficiale ale ESC pe baza voturilor exprimate de public (inclusiv de dumneavoastră) pentru a determina rezultatele valide și clasamentul melodiilor înscrise în ESC și câștigătorul acestora;
- detectarea voturilor frauduloase sau neeligibile sau verificarea oricărei cereri de rambursare; - generarea de statistici agregate privind votul în cadrul CES;
- publicarea de rezultate agregate și anonime.

Cine va avea acces la datele dumneavoastră personale?

Vom partaja datele dumneavoastră cu caracter personal cu următorii furnizori de servicii care acționează în calitate de procesatori în numele nostru, cu care operatorul ESC Voting a încheiat un acord de prelucrare a datelor (DPA) în conformitate cu articolul 28 din GDPR și care vor prelucra datele dumneavoastră în diferite scopuri, cum ar fi găzduirea, livrarea de conținut etc.
- Furnizor extern de găzduire care acționează ca procesator
Platforma de vot este găzduită de un furnizor de servicii extern (gazdă). Datele cu caracter personal colectate pe Platforma de vot sunt stocate pe serverele gazdei. Furnizorul nostru va prelucra datele dumneavoastră doar în măsura în care este necesar pentru a-și îndeplini obligațiile și pentru a urma instrucțiunile noastre cu privire la aceste date.
- Furnizori de rețele de livrare de conținut care acționează ca procesatori
Transferul de informații între browserul dvs. și Platforma de vot este tehnic direcționat prin intermediul rețelei de livrare de conținut. Acest lucru ne permite să creștem disponibilitatea globală și capacitățile de performanță ale Platformei de votare.
- Furnizorii de servicii de plată care acționează ca operatori independenți separați
Integrăm servicii de plată ale unor companii terțe pe Platforma de Votare . Atunci când procedați la plata pentru voturile Dumneavoastră, datele Dumneavoastră de plată (enumerate mai sus) sunt prelucrate de către furnizorii de servicii de plată în calitate de operatori de date independenți în scopul procesării plăților. Pentru aceste tranzacții, recunoașteți că datele Dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate în conformitate cu temeiul juridic și cu avizul de confidențialitate al furnizorilor de servicii respectivi, pentru care nu avem nicio responsabilitate. Recunoașteți că furnizorii de servicii de plată vor oferi operatorului ESC Voting acces la datele Dumneavoastră de plată (conform listei de mai sus) pentru a ne permite să detectăm voturile frauduloase sau neeligibile sau să verificăm orice cerere de rambursare.
- În interiorul operatorului de vot ESC
Datele dumneavoastră personale sunt accesibile diferiților membri ai personalului care acționează sub autoritatea operatorului ESC Voting și în conformitate cu instrucțiunile noastre. În timp ce UER și radiodifuzorul participant sunt controlori în comun cu operatorul ESC Voting în ceea ce privește votul online plătit, operatorul ESC Voting nu le va transfera datele dumneavoastră cu caracter personal și vor primi de la operatorul ESC Voting doar rezultate anonime în scopurile enumerate mai sus. Doar rezultatele agregate și anonimizate vor fi publicate.

Datele cu caracter personal vor fi transferate către o țară terță sau către o organizație internațională?

Vă rugăm să rețineți că, ori de câte ori datele dvs. personale sunt transferate către procesatori sau terți aflați în țări din afara Spațiului Economic European care nu sunt considerate de Comisia Europeană ca garantând un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, ne vom asigura că sunt implementate măsuri adecvate în conformitate cu legislația națională și europeană aplicabilă privind protecția datelor. Vom utiliza, în special, clauzele contractuale standard aprobate de Comisia Europeană pentru a asigura o protecție adecvată. Pentru informații suplimentare, inclusiv o copie a documentelor utilizate pentru a vă proteja datele cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

- îndeplinirea obligațiilor de depozitare legate de legislația comercială și fiscală;
- respectarea Codului comercial german (HGB), a Codului fiscal (AO), a Legii privind spălarea banilor (GwG). Aceste legi specifică, în general, perioade de stocare în scopuri de arhivare și documentare cuprinse între doi (2) și zece (10) ani.

Cât timp vor fi păstrate datele mele personale de către noi?

Operatorul ESC Voting va prelucra și stoca datele dumneavoastră cu caracter personal atât timp cât este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale și legale. Odată ce datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru a îndeplini obligațiile contractuale sau legale, acestea vor fi șterse în mod regulat, cu excepția cazului în care prelucrarea lor ulterioară - pentru o perioadă de timp determinată - este necesară pentru următoarele scopuri, inclusiv:

Utilizarea cookie-urilor

Platforma de votare utilizează cookie-uri pentru a funcționa. Cookie-urile sunt mici fișiere text plasate în browserul computerului Dumneavoastră (sau altui dispozitiv digital utilizat) de către site-urile web pe care le vizitați. Acestea sunt folosite de noi pentru a detecta și a ne proteja împotriva plăților frauduloase. Aceste cookie-uri nu necesită consimțământ și nu pot fi refuzate dacă doriți să vizitați Platforma de Votare, deoarece sunt strict necesare pentru buna funcționare a serviciilor noastre.
Vă rugăm să consultați tabelul de mai jos pentru toate informațiile relevante despre aceste module cookie.

Domeniu care plasează cookie Prima parte sau a treia parte cookie Informații prelucrate Scop Temeiul juridic al prelucrării Timp de derulare Posibilitatea ca terții să aibă acces
company.com Prima parte Cookie Adresa IP Cookie-ul este strict necesar pentru a furniza un serviciu solicitat în mod expres de către abonat sau de către final utilizator. Interes legitim Sesiunea nu

Cookie-uri care necesită consimțământ
În plus, Platforma de vot utilizează și alte module cookie care nu sunt calificate ca fiind necesare și care necesită consimțământul dumneavoastră. Vă rugăm să consultați tabelul de mai jos pentru toate informațiile relevante despre aceste module cookie utilizate de Platforma de vot.
Domeniul care plasează cookie-ul Cookie de prima parte sau de terță parte Informații prelucrate Temeiul juridic al prelucrării Posibilitatea ca terții să aibă acces
company.com Cookie terță parte Adresa IP Consimțământ Altă companie

Partajarea pe rețelele sociale
Este posibil să oferim funcționalitatea de partajare a conținutului pentru platformele unor terțe părți. La redirecționarea către aceste platforme, este posibil ca pe dispozitivul dvs. să fie setate cookie-uri atunci când vizitați site-urile sau aplicațiile acestora. Vă rugăm să consultați politicile de confidențialitate respective ale acestor platforme pentru a afla mai multe.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Aveți dreptul de a vă revizui datele cu caracter personal și de a solicita ca acestea să fie corectate în cazul în care sunt inexacte sau șterse în cazul în care nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate și prelucrate.
În unele cazuri, aveți dreptul de a solicita o restricție a prelucrării, portabilitatea datelor sau de a vă opune prelucrării. Orice consimțământ pe care îl acordați pentru prelucrarea de către noi a datelor dvs. cu caracter personal poate fi retras în orice moment. Vă rugăm să rețineți că retragerea consimțământului se va aplica numai pentru viitor. Prelucrarea care a avut loc înainte de retragerea consimțământului nu va fi afectată de aceasta.
Puteți să vă exercitați drepturile trimițând cererea prin poștă la adresa [email protected].
În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal constituie o încălcare a legii (legilor) privind protecția datelor, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru al Uniunii Europene în care vă aveți reședința obișnuită, locul de muncă sau locul în care a avut loc încălcarea.

Cum puteți contacta responsabilii noștri cu protecția datelor?

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Notificare de confidențialitate, vă puteți adresa:
Responsabilul cu protecția datelor al operatorului de vot al CES la [email protected].

Data intrării în vigoare și modificări

Prezenta Notificare privind confidențialitatea intră în vigoare de la [19 aprilie] 2024.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a schimba, modifica, adăuga sau elimina porțiuni din acest Aviz de confidențialitate în orice moment.

Nume Strada ZIP/Postal Cod Orașul Țară/Regiune
Radiotelevisioni Shqiptar Rruga Ismail Qemali 11 1008 Tirana ALBANIA
Compania publică de televiziune din Armenia CJSC 26 G. Hovsepyan Str. 0047 Erevan ARMENIA
Serviciul Special de Radiodifuziune 14 Herbert Street NSW 2064 Artarmon AUSTRALIA
Oesterreichischer Rundfunk Hugo-Portisch-Gasse 1 1136 Vienna AUSTRIA
Ictimai 241 Sharifzadeh 1012 Baku AZERBAIJAN
Radio-Télévision Belge de la Comunitatea franceză 52 Boulevard Auguste Reyers 1044 Bruxelles BELGIA
Hrvatska Radiotelevizija Prisavlje 3 10000 Zagreb CROAȚIA
Cyprus Broadcasting Corporation Rik Bulevardul 2120 Aglantzia 1397 Nicosia CIPRU
Ceska Televize Kavci Hory 14070 Praha 4 CEHIA
DR DR Byen, Emil Holms Kanal 20 0999 Copenhaga DANEMARCA
Eesti Rahvusringhaaling - estonă Radiodifuziunea publică Gonsiori 27 15029 Tallinn ESTONIA
Oy Yleisradio Ab Radiokatu 5 24 Helsinki FINLANDA
France Télévisions 7, Esplanada Henri de Franța 75015 Paris Cedex 15 FRANȚA
Radiodifuzorul public georgian Strada M. Kostava nr. 68 0171 Tbilisi GEORGIA
Norddeutscher Rundfunk Rothenbaumchaussee 132-134 20149 Hamburg GERMANIA
Hellenic Broadcasting Corporation 432 Bulevardul Messogheion 15342 Agia Paraskevi, Atena GRECIA
Rikisutvarpid (în islandeză Serviciile naționale de radiodifuziune Efstaleiti 1 150 Reykjavik ISLANDA
Raidio Telefis Eireann Donnybrook Dublin 4 IRLANDA
Societatea publică israeliană de radiodifuziune Kremenetsky 6 6789906 Tel Aviv ISRAEL
RAI Radiotelevisione Italiana S.p.A. Viale Mazzini 14 00195 Roma ITALIA
Latvijas Televizija Zakusalas Krastmala 3 1509 Riga LETONIA
Lietuvos Radijas Ir Televizija S. Konarskio st. 49 03123 Vilnius LITUANIA

Lista radiodifuzorilor participanți la CES 2024
Nume Strada ZIP/Postal Cod Orașul Țară/Regiune
RTL 3, boulevard Pierre Frieden L-1543 Kirchberg LUXEMBURG
Servicii publice de radiodifuziune Ltd. 75 St Luke's Road PTA 1022 G'mangia MALTA
Teleradio-Moldova Strada Miorița, nr. 1 2028 Chișinău MOLDOVA
Nederlandse Publieke Omroep Bart de Graaffweg 2 1202 JJ Hilversum ȚĂRILE DE JOS
Norsk Rikskringkasting AS Areg RM 11 0340 Oslo NORVEGIA
Telewizja Polska SA Ul. J.P. Woronicza 17 00-999 Warszawa POLONIA
Radio e Televisao de Portugal Av Marechal Gomes da Costa 37 1849-030 Lisabona PORTUGALIA
San Marino RTV Viale J. F. Kennedy 13 47890 San Marino SAN MARINO
Radiotelevizija Srbije Takovska 10 11000 Belgrad SERBIA
Radiotelevizija Slovenija Kolodvorska, 2 1550 Ljubljana SLOVENIA
Radiotelevision Espanola Despacho 3/138. 3 Planta, Avenida Radioteleviziunea 4 28223 Pozuelo De Alarcon (Madrid) SPANIA
Sveriges Television Ab Oxenstiernsgatan 26-34 10510 Stockholm SUEDIA
SRF Schweizer Radio und Fernsehen Fernsehstrasse 1-4 8052 Zurich ELVEȚIA
Joint Stock Company "Public Societatea de Radiodifuziune din Ucraina" 42, Yuriia Illienka str. 04119 Kiyv UCRAINA
BBC - British Broadcasting Corporation Camera 103, 16 Langham Street W1A 1AA Londra REGATUL UNIT