Acreditarea jurnaliștilor pentru Finala Națională ESC Moldova 2023

Teleradio Moldova anunță deschiderea sesiunii de acreditare a jurnaliștilor care doresc să mediatizeze Finala Națională Eurovision 2023 din 4 martie. 

Data limită pentru trimiterea solicitărilor de acreditare este 28 februarie 2023, ora 17.00.

Jurnaliștii care doresc să obțină acces pentru etapa finală a Selecției Naționale Eurovision 2023 pot transmite solicitările pentru acreditare, completând formularul pe site-ul www.eurovision.md

Informaţiile obligatorii solicitate pentru acreditare sunt:

  • Nume şi prenume;
  • Instituția media reprezentată;
  • Funcţia;
  • Date de contact (telefon şi e-mail);
  • Legitimația de presă.

De la o instituţie mass-media (presă scrisă, online, radio sau televiziune) se pot acredita cel mult două persoane (un redactor/reporter şi un fotoreporter sau cameraman). 

Teleradio Moldova asigură loc în zona pentru public doar pentru redactorii/reporterii acreditaţi, în limita locurilor disponibile. Fotoreporterii și cameramanii vor avea un spațiu special amenajat. Fotoreporterii trebuie să respecte indicaţiile organizatorilor de a nu folosi blitzul şi de a nu staţiona în zone care ar afecta transmisiunea tv. Jurnaliștii care nu respectă regulile vor părăsi sala. 

Pentru a avea acces, jurnaliștii trebuie să dețină în mod obligatoriu legitimația de presă a instituției media pe care o reprezintă. 

Acreditările vor putea fi preluate în ziua Finalei Naționale, pe 4 martie, la intrarea în studioul numărul 2, strada Hâncești 64, sediul Televiziuni Publice, Chișinău. 

Toate materialele foto și video create de echipa „Teleradio Moldova” pot fi preluate cu condiția păstrării siglei și a citării sursei.